RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtatt med agurk

Sist oppdatert:
To kvinner og en mann skal ifølge politiet ha voldtatt en tredje kvinne med en agurk, og tatt bilder av mishandlingen.

Det skal ifølge Bergensavisen være innholdet i siktelsen mot en 21 år gammel kvinne, hennes 24 år gamle samboer samt en annen kvinne. Alle de tre siktede er bosatt i Bergen.

Mishandlingen skal ha skjedd for flere måneder siden, og avhøret av offeret ble gjennomført allerede i slutten av januar. Men først i forrige uke ble den 21 år gamle kvinnen varetektsfengslet i saken. Samboeren hennes (24) ble pågrepet samtidig, og er overført til soning av en tidligere narkodom.

- Han er ikke foreholdt noen siktelse ennå fordi han sitter inne for en annen dom. Men etter det jeg forstår etter samtaler med min klient, erkjenner han ingen straffskyld, sier 24-åringens forsvarer, Jørgen Riple til BA.

En av politiets teorier skal være at mishandlingen skjedde som ledd i et oppgjør om narkogjeld. Politiet har imidlertid lagt fullstendig lokk på saken, og fengslingsmøtet av den 21 år gamle kvinnen sist uke gikk for lukkede dører.

Den tredje siktede, en kvinne, er fortsatt på frifot. Bildene som skal ha blitt tatt under den angivelige mishandlingen skal ikke være funnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere