RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel-konkurrent leverte tap

Sist oppdatert:
AMD kunne tirsdag melde om kjedelige tall for fjerdekvartal og advare mot kjedelig utvikling for første kvartal
Intels erkekonkurrent får ikke helt sving på sakene. Selskapet kunne i går fremlegge kjedelige tall for fjerdekvartal 2004, etter å ha sendt ut et resultatvarsel på begynnelsen av året.

Selskapet fikk et resultat på minus 30 millioner dollar, 8 cent aksjen, mot et plussresultat på 43,2 millioner dollar (12 cent aksjen) samme periode i fjor.

Omsetningen steg til 1,26 milliarder dollar, fra 1,21 milliarder dollar samme periode i fjor. Resultatene var på linje med forventningene.

Resultatet ble holdt tilbake som følge av en atsetning på 49 millioner dollar, 13 cent per aksje, for å få vekk gammel gjeld og for å konvertere gjeld til egenkapital, skriver Reuters.

- Vi hadde et forferdelig kvartal som følge av et meget aggressivt pris-miljø, soer Hector Riuz, toppsjef i AMD i en kommentar til Reuters. Årsaken var særlig sterk priskonkurranse på Flash-minne.

De advarte også om at salget for første kvartal ville være dårligere enn i fjerdekvartal.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere