RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Intel med knallguiding

Sist oppdatert:
Verdens største produsent av mikroprosessorer, amerikanske Intel økt sin prognose for salget i fjerde kvartal og tok dermed markedet og analytikerne på sengen
Intel mener salget i fjerde kvartal nå er på vei mot å bli bedre enn selskapets tidligere rekordnivå som følge knallsterk etterspørsel etter mikroprosessorer i julen.
Intel ser nå et salg mellom 9,3 og 9,5 milliarder dollar i fjerde kvartal, opp fra tidligere guiding på 8,6 til 9,2 milliarder.

Det gikk frem av Intels midtkvartalsoppdatering etter børs i USA i går.

Selskapet kom ikke med resultatguiding i går kveld, men den positive omsetningsguidingen sendte aksjen opp 8 prosent i etterbørs-handel. Aksjen hadde falt noe i ordinær handel.

Analytikerne hadde på forhånd ventet at Intel skulle indikere en omsetning på rundt 9 milliarder dollar, og et resultat på 28 cent pr. aksje, ifølge estimater innhentet av First Call.

Dersom Intel havner midt i den nye guiding er det en omsetningsøkning på 11 prosent i forhold til tredje kvartal, og opp 8 prosent fra siste kvartal 2003.

- Denne omsetningen guiding vil gi et rekordkvartal og et rekord år, sa finansdirektør Andy Bryant i Intel i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere