RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KAMMURI: Den tropiske syklonen Kammuri førte til blant annet store nedbørmengder i Hong Kong da den nådde land onsdag 6. august 2008.
KAMMURI: Den tropiske syklonen Kammuri førte til blant annet store nedbørmengder i Hong Kong da den nådde land onsdag 6. august 2008. Foto: DAVID HECKER/AFP

Kammuri gav stormfull onsdag

Sist oppdatert:

Den tropisk stormen "Kammuri" var klassifisert som en tropisk syklon i klasse 1 med vindstyrke opp mot 100 km/t da den nådde land i områdene i og rundt Hong Kong onsdag.

KAMMURI: Den tropiske stormen Kammuri sin antatte bane 5. august 2008.

I morgentimene onsdag gjorde områdene rundt Hong Kong og Macao seg klar for å ta i mot uværet. All båttrafikk til og fra øyene i området ble innstilt, flere av bruene stengt, og store deler av flytrafikken lammet. Skoler i Hong Kong holdt stengt onsdag og folk ble oppfordret til å holde seg innendørs.

"Kammuri" er den 9. tropiske stormen i den nordvestlige seksjonen av Stillehavet (nord for ekvator og vest for den internasjonale datolinjen) i årets sesong, og bare en av flere som har herjet kystområdene av Sør-Kina hittil i år.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere