RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kane spiller U21-EM

Sist oppdatert:
London (NTB): Harry Kane debuterte nylig for Englands A-lag og kan bli en viktig brikke for Roy Hodgson i framtiden. Men sjefen godkjenner at spisstalentet blir med til sommerens EM for U21-lag i Tsjekkia.

Det betyr at Tottenham-profilen høyst sannsynlig går glipp av Englands neste EM-kvalifiseringskamp borte mot Slovenia 14. juni. Fire dager senere EM-åpner nasjonens U21-lag mot Portugal i Uherske Hradiste.

Kane scoret etter 79 sekunder i debuten da England befestet tabelltoppen i gruppe E med 4-0 over Litauen fredag. Nettopp den gode starten gjør det lettere for Hodgson å unnvære ham til neste runde.

– Roy og jeg vet at seniorene er i en god posisjon, og han føler at erfaringen av å dra til Tsjekkia i sommer vil være mer til fordel for Harry enn kampene han har nå, sier Englands U21-landslagssjef Gareth Southgate til The Guardian.

– Vi føler at vi kan spillerne de beste forberedelsene til å gå opp til seniornivået og ha suksess gjennom at de deltar i U21-EM. Det er også tilfellet med Harry, legger Southgate til.

England skal også møte Sverige og Italia i gruppespillet i U21-EM. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere