RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krystallklar kjøpsmulighet

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener den noe svake aksjekursen i Petroleum Geo-Services er en krystallklar kjøpsmulighet i det de forventer kraftig oppgang etter tredje kvartalstallene
Det går frem av et analysenotat meglerhuset har sendt ut torsdag i kjølvannet av kvartalsrapporteringen til franske CGG. De mener CGGs tall bekrefter at andre kvartal var et generelt svakt kvartal for seismikkbransjen, og ikke bare for PGS.

- Utviklingen i seismikkservice virksomheten (til CGG, red. anm) ligner for en stor del det PGS allerede rapporterte for fem uker siden; sterkt multiklientsalg, flate kontraktsseismikkinntekter på grunn av a) fartøys flytting og b) vanskelige værforhold.


ABG Sundal Collier mener indikasjonene så langt for tredje kvartal er en bransje i fullt tempo. De forventer at dette samtidig med økte priser på ordrebøkene vil føre til tredje kvartalstall som vil være en sterk katalysator for PGS-kursen.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 250 NOK (6 mnd)
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 8. september 2005

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere