RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DØDE PÅ FREDAG: Kvinnen som var involvert i en frontkollisjon på Eidanger i mai, omkom fredag på sykehus. Avbildet er minnesmerket som nå ligger på en bussholdeplass i krysset der ulykken fant sted.
DØDE PÅ FREDAG: Kvinnen som var involvert i en frontkollisjon på Eidanger i mai, omkom fredag på sykehus. Avbildet er minnesmerket som nå ligger på en bussholdeplass i krysset der ulykken fant sted. Foto: Tom Erik Berntsen (Telemarksavisa)

Kvinne (25) døde etter å ha ligget én måned i koma

Sist oppdatert:
Den 25 år gamle Karoline Nygård fra Porsgrunn døde fredag av skadene hun pådro seg i en trafikkulykke på Eidanger den 25. mai.

Det bekrefter kvinnens familie overfor Telemarksavisa.

Frontkollisjonen etterlot kvinnen fastklemt i sin egen bil og fant sted i Ullinvegen på Eidanger, like ved Eidanger kirke. Kvinnens bil møtte en annen bil front mot front i et «t-kryss».

Karoline Nygård ble alvorlig skadd og har ligget i koma siden ulykken. Hun ble fraktet til sykehus i luftambulanse.

Etterforskes
Politiets egne krimteknikere samt Ulykkesanalysegruppen til Statens vegvesen undersøkte området i etterkant av kollisjonen.

Ulykken blir fortsatt etterforsket av politiet.

Blomster på ulykkesstedet
Søndag kveld la venner og familie ut blomster og lys på ulykkesstedet.

- Familien satt sammen og holdt rundt Karoline helt til hjertet sluttet å slå og himmelen fikk en vakker engel, skriver Karolines søster på Facebook.

Totalt var tre personer og en hund involvert i ulykken. De tre personene ble sendt til sykehus, mens hunden ble sendt til veterinær.

Fører av det andre involverte kjøretøyet fikk kun lettere skader.

Les flere saker i Telemarksavisa


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere