RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Kvinne drept i Fredrikstad – mann pågrepet

Sist oppdatert:
En 35 år gammel kvinne ble natt til mandag drept i Fredrikstad. En 50 år gammel mann er pågrepet mistenkt for drapet.

– Politiet fikk rundt midnatt natt til mandag melding om en kvinne som ble holdt tilbake i en leilighet i Søren Klæboes vei i Fredrikstad. Da vi kom til stedet fant vi en alvorlig skadd kvinne. Det ble igangsatt livreddende førstehjelp, men kvinnen døde på sykehuset i Fredrikstad senere på natten, opplyser politioverbetjent Ivar Prestbakken i Østfold politidistrikt til NTB.

En 50 år gammel mann ble pågrepet i Sarpsborg en halv time etter midnatt.

– Han er foreløpig siktet for å ha forvoldt kvinnens død. Han sitter nå i politiets varetekt og skal avhøres i løpet av mandag, opplyser Prestbakken.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om motivet for drapet. Både den drepte kvinnen og den mistenkte mannen bor i Fredrikstad. Hvilken relasjon de to har er ikke kjent, og politiet vil mandag morgen ikke gi flere opplysninger i saken. (NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere