RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Politi og krimtekniker får hjelp fra brannvesenet på åstedet i Trondheim der en kvinner ble funnet død tidlig torsdsag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Politi og krimtekniker får hjelp fra brannvesenet på åstedet i Trondheim der en kvinner ble funnet død tidlig torsdsag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Ned Alley (NTB Scanpix)

Kvinne funnet død i Trondheim, samboeren siktet

En mann i begynnelsen 30-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter hans 29-årige samboer er funnet død i Trondheim.

Mannen sier han ikke har noe med dødsfallet å gjøre.

Sør-Trøndelag politidistrikt fikk melding om at en 29-årig kvinne var funnet livløs i trappeoppgangen i et leilighetskompleks klokka 6.39 torsdag morgen.

Kvinnen ble erklært død på stedet. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig.

- Men vi holder muligheten åpen for at det kan være en naturlig årsak til dødsfallet, sa politiets seksjonsleder Anders Sunde-Eidem på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Den siktede samboeren satt torsdag ettermiddag i avhør på politihuset i Trondheim.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere