RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Labre vekstutsikter for videokonferanse

En undersøkelse av kundenes forventninger til 2003 viser ingen overbevisende vekstsignaler for videokonferansemarkedet, hvor Tandberg er en ledende aktør
Sist oppdatert:
I undersøkelsen svarer 28,4 prosent at de planlegger å bruke mer på tjenester innen videokonferanse i 2003 enn i 2002, mens 11,2 prosent svarer mindre og 24,8 prosent sier det samme.

Dermed er videokonferanser det segmentet i undersøkelsen som viser svakest vekstutsikter. De andre segmentene i undersøkelsen, som er gjort av analysebyrået Wainhouse Research, er audio, web conferencing og IP video network.

Undersøkelsen, som ble gjort i desember 2002, er mindre positiv enn en tilsvarende gjort ett år tidligere, melder Wainhouse Research.

Sist høst brøt det ut en krangel mellom Wainhouse og Tandberg, da Wainhouse anla mye mer skeptiske vekstutsikter enn de Tandberg så.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere