RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larsen reddet straffe

Vålerengas utleide keeper Frode Larsen reddet straffespark for Moss til ingen nytte borte mot Mjøndalen.

Mjøndalen vant 3-1 over Moss, og dermed ligger østfold-laget på 8. plass når to serierunder i Adeccoligaen gjenstår.

Straffe-ekspert

Frode Larsen reddet et straffespark mesterlig på stillingen 1-0 til Mjøndalen, men returen satte Mjøndalen i mål. Snaue kvarteret før slutt fikk Mjøndalen ny straffe, og dermed økte hjemmelaget til 3-0.

Det er ikke første gang Larsen markerer seg når motstanderen har straffespark. For tredje gang på rad reddet Larsen straffespark, og bidro til at Moss slo Løv-Ham 2-1 i serieåpningen i Adeccoligaen i år.

Larsen reddet straffer for Moss mot Strømsgodset og Notodden i sesongoppkjøringen, og hadde dermed tre redninger på like mange straffespark! Og i 2007 stoppet han avgjørende straffespark da Vålerengas juniorlag slo Lyn i kvartfinalen i NM.

Jensen kom inn

Midtbanespilleren Christer Jensen som også er på utlån fra Vålerenga til Moss ble byttet inn etter 55 minutter på stillingen 1-0 til Mjøndalen.

Moss ble forøvrig redusert til ti spillere fem minutter før slutt da Fabien Vidalon fikk sitt andre gule kort. På overtid reduserte likevel laget til 1-3.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere