RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leonardo støtter flomofrene

Leonardo DiCaprio er sterkt grepet av jordskjelvkatastrofen som blant annet rammet stranden der han spilte inn filmen «The Beach».
Sist oppdatert:

På Phi Phi i Thailand ble «The Beach» spilt inn i 2000. I området ble 200 bungalower fra to feriesteder tatt av monsterbølgene andre juledag. Mange er savnet, blant dem flere utenlandske turister, melder AP.

- Tsunamien er fryktelig, helt fryktelig. Det er en forferdelig situasjon for de involverte, sa DiCaprio under en pressekonferansen om filmen «The Aviator».

Filmstjernen sa han har donert et betydelig pengbeløp til Unicef i etterkant av katastrofen, men han spesifiserte ikke hvor stort beløpet er.

Stjernen tilbragte lang tid på øya Phi Phi under filminnspillingen. I dag ligger det tidligere ferieparadiset i ruiner, og mange av menneskene som bodde der omkom i bølgene.

- Phi Phi er et av de vakreste stedene jeg har vært. Menneskene der var fantastiske mot meg, sa DiCaprio.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere