RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leteaksjon etter steinras i Jotunheimen

Lillehammer (NTB): Et ambulansehelikopter med letemannskaper søker tirsdag kveld etter to personer som kan ha blitt tatt av et steinras i Jotunheimen.

En person som så raset, varslet politiet ved 22-tiden tirsdag kveld, melder dagbladet.no.

Steinraset skal ha gått ved Knutsholstinden mellom Torfinnsbu og Gjendebu i Jotunheimen. Raset gikk over en tursti merket av Den norske turistforening, og øyenvitnet måtte gå i et par timer før han fikk dekning på mobilen og varslet om raset.

- Han fikk gitt beskjed til AMK-sentralen på Gjøvik rundt klokken 22 tirsdag kveld. Han opplyste av det var noen personer bak ham som kan være tatt av raset. Et helikopter fra luftambulansen leter nå i rasområdet, sier operasjonsleder Knut Vestby i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Raset gikk rundt 300 meter under Knutsholstinden, og mannskaper fra Røde Kors, Alpin redningsgruppe og lavinehunder er varslet og klare til å settes inn i området.

Ifølge Dagbladet.no skal øyenvitnet ikke ha registrert om noen ble tatt av raset. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere