RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindsays lesbiske affære

Sist oppdatert:
Lindsay Lohan har alltid likt å eksperimentere, men har hun nå fått seg kvinnelig kjæreste?

(SIDE2:) I de siste seks månedene har det vært mye spekulasjon rundt «vennskapet» mellom den trøblete Hollywood-stjernen Lindsay Lohan og den lesbiske DJ-en Samantha Ronson, men nå kan det se ut som om forholdet har utviklet seg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Begge jentene var på fest om bord yachten til P. Diddy i Cannes, og der var også en av journalistene til den britiske tabloid avisen The Mirror .

- Lindsay og Sam kan insistere så mye de vil på at de bare er venner, men de kan ikke benekte den kjemien som finnes mellom dem, mente avisens spion.

Råklinte
- De holdt hverandre i hendene og Sam strøk Lindsays hånd på en veldig kjærlig måte, og etter at de hadde festet på hoveddekket, gikk de ned til chillout-rommet. De ble eskortert av fem sikkerhetsvakter som stilte seg i en «ikke forstyrr»-ring rundt dem, men det så ut som de rett og slett råklinte der nede, forteller reporteren.

Lindsay (21) og Samantha (30) begynte kvelden på Cannes trendy VIP-klubb, der de danset med Diddys gjeng, før de gikk om bord rapperens fireetasjes super yacht, «The Maraya».

Diddy i festhumør
La Lohan hadde på seg en gylden minikjole og en ring på forlovelsesfingeren koste seg med Sam samtidig som P. Diddy erklærte at baren var åpen og begynte å spille sine egne hits samtidig som han sang med.

Lohan og Ronson var på festen til rundt klokka 4 om morgenen, før de dro tilbake til Lindsays egen yacht.

To timer senere hadde også Diddy fått nok, og kastet ut alle de resterende gjestene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere