RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Losts sexy kvinner

Sist oppdatert:
De er tøffe, sexy og strandet på en øde øy. Møt kvinnene fra Lost, inklusive en av de nye som du ikke har sett i Norge ...

(Side2.no:) LOST har blitt en av tidenes største suksesser for TVNorge og er nå fullt i gang med sesong to i USA. Mysteriene blir enda større og kvinnene flere. Under møter du de mest fremtredene fra sesong en, og den ene du foreløpig ikke har sett.

  • Se bildeekstra nederst i saken

Evangeline Lilly (Kate)
På skjermen er hun ettersøkt, men hva har hun egentlig gjort? I virkeligheten er den kanadiske skjønnheten 26 år gammel og ble tidlig modell for Ford Model Agency. Som en av de få blant skuespillerne kan hun virkelig å overleve i jungelen etter hun som 14-åring startet en menneskerettighetsorganisasjon på sin skole. Det førte til at hun blant annet har levd i en gresshytte i den filipinske jungelen, og jobber stadig med diverse barneprosjekter. Evangeline har blant annet jobbet på en oljerigg og som flyvertinne før hun ble skuespiller. Hennes gjennombrudd på TV-skjermen kom i Stephen Kings amerikanske versjon av «Riget»: Kingdom's Hospital. I filmen «The Long Weekend» stilte hun opp for sine venner i rollen som et lik. Filmen kom tidligere i år.


Emilie de Ravin (Emily)
Australske Emilie har studert ballett siden hun var ni år gammel og for ni år siden, som femtenåring, var hun med i en større oppsetning for Australian Ballet Company. Hennes første større rolle kom i TV-serien «Roswell» hvor hun spilte et romvesen som ble gravid på jorden... I 2002 spilte hun i nyinnspilingen av Stephen Kings «Carrie.» Neste år spiller hun en av de sentrale rollene i nyinnspilingen av Wes Cravens klassiske skrekkmesterverk «The Hills Have Eyes.»

Maggie Grace (Shannon)
Den 22 år gamle Maggie kommer fra Ohio i USA. I 2002 spilte hun hovedrollen i den ikke svært suksessfulle TV-serien «Septuplets» før hun i 2003 fikk en sentral rolle i TV-filmen «12 Mile Road» mot blant annet Tom Selleck. Året etter ble hun med i Lost, og neste år er hun aktuell i nyinnspillningen av John Carpenters skrekkmesterverk «The Fog». Begynner vi å se en trend?

Michelle Rodriguez (Ana-Lucia Cortez)
Vi skal ikke avsløre hvor hun kommer fra, eller hva hun kommer til å gjøre. Men fra og med sesong to er Michelle med. Den 27 år gamle skuespilleren har spilt i blant annet The Fast and the Furious, Girlfight, Blue Crush, S.W.A.T. og hadde en av stemmene i dataspillet Halo 2. Michelle har foreløpig ikke spilt i noen nyinnspiling av en klassisk skrekkfilm, men i to filmer basert på dataspill: Bloodrayne og Resident Evil. I tillegg til å vært stemme i to dataspill.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere