RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lover nordmenn større penis

Sist oppdatert:
Et dansk firma har 500 norske kunder i året som kjøper utstyr for å forlenge egen penis hjemme i stua. Hvordan det fungerer ser du her.

(Side2) Med penisforlengeren Jes-Extender kan du ifølge det danske firmaet Danamedic øke penislengden med 24 prosent uten noen form for kliniske inngrep. Behandlingstiden er et halvt år.

Forlenget penis med 3 km
Så langt har omkring 100.000 menn forlenget penisen sin med til sammen nesten tre kilometer – noe som tilsvarer lengden på Golden Gate Bridge i San Francisco.

- Prinsippet bak har gjennom århundrer vært benyttet i ulike kulturer til å utvide legemsdeler, sier Jes Bech Müller, mannen bak Jes-Extenderen. Han referer blant annet til smykker som afrikanske kulturer bruker for å pynte øreflippene og leppene med.

Norske brukere
Det er firmaet Danamedic som i mer enn 10 år har produsert apparatet som skal forlenge penis. Ifølge Danamedic viser tester at man i snitt forlenger lengden på penis med nesten tre centimeter ved å bruke apparatet i 24 uker. Det er også mange norske brukere av produktet.

- Vi selger omtrent 500 Jes-Extendere i Norge hvert år, sier Müller til Side2.

Halvt år behandlingstid
En forlengelse på circa tre centimeter tilsvarer en 24 prosent økning i gjennomsnitt, men noen har opplevd en økning på hele 40 prosent.

- Følger man programmet vi gratis stiller til disposisjon kan man innen et halvt år i gjennomsnitt øke sin penislengde med to-tre centimeter, sier Müller.

Forskjellen merkes
Selv om en økning på et par centimeter ikke høres så mye ut vil både mannen og hans partner oppleve en markant forskjell.

Å ikke føle seg velutrustet kan være et stort problem for menn. I tillegg til fysiske konsekvenser er det også knyttet psykiske aspekter som kan resulterer i dårlig selvbilde og angst for ikke å prestere seksuelt, skriver Danamedic i en pressemelding.

- Jeg får veldig ofte e-post fra lykkelige brukere som forteller at Jes-Extenderen ikke bare har forbedret sexlivet deres, men også generelt har gitt dem et lykkeligere liv, sier Müller.

Diskuterer problemer
hjemmesiden er det også et forum hvor brukere av produktet diskuterer problemer og svarer på spørsmål. Produktet utvikles og forbedres kontinuerlig og det er tilbakemeldingene fra kundene som brukes som utgangspunkt.

- Vi har en løpende videreutvikling av produktet basert på tilbakemeldinger fra kundene, sier Müller til Side2.

Skeptisk
Overlege Per Lundmo ved Urologisk seksjon ved St. Olavs Hospital er svært skeptisk til påstandene.

- Det skal være slik at penis umiddelbart blir større ved å bruke apparatet, men det finnes ingen dokumentasjon på hvilken effekt det har på erigert penis, sier Lundmo til Side2.

Han understreker at han får mange henvendelser om kosmetisk kirurgi av penis, men du kan verken utføre operasjoner som forlenger eller forstørrer penis i Norge.

- Kosmetiske inngrep på penis kan få meget tvilsomme, om ikke katastrofale, følger og ofte er effektene av inngrepet minimale, sier Lundmo til Side2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere