RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Luxo bedrer driften

Sist oppdatert:
Lysarmaturprodusenten Luxo ser nå en utflatning i den negative trenden i markedet, og legger frem marginalt bedre resultater i tredje kvartal enn samme periode i fjor
Omsetnignen fortsatte den litt svake utviklingen sammenlignet med samme periode i fjor, og endte på 136,2 millioner kroner, 0,8 prosent lavere enn i samme periode i fjor.

Det er imidlertid e viss forbedring i driftsresultatet, som steg fra 1,4 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 1,9 millioner.

Tallene er klart ebdre enn i andre kvartal i år, da det ble lagt frem et underskudd på 11,2 millioner somf ølge av restruktureringskostnader.

- Det er fortsatt ingen vesentlig forbedring i markedsforholdene for konsernets produkter. Fortsatt stagnasjon i en rekke europeiske markeder og stadige problemer for en av konsernets viktigste salgskanaler, kontormøbelindustrien, gjorde at markedet for konsernets kontorprodukter fortsatt var vanskelige også i tredje kvartal 2003, skriver selskapet i en kommentar.

Luxo-konsernets virksomhet består av utvikling, produksjon og salg av høykvalitet belysningsløsninger for markedssegmentene kontor, industri og helse. Konsernet består av 16 selskaper fordelt på 11 land i Europa og Nord- Amerika. Hovedkontoret er i Oslo, men 87% av salget foregår utenfor Norge.

Omstillingsarbeidet for å bedre konsernets lønnsomhet fortsetter og forventes å påføre noen engangskostnader også i fjerde kvartal.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere