RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GIR SEG IKKE: Madonna fikk avslag da hun ville adoptere den malawiske jenta Mercy James. Her er hun avbildet i Malawi med sønnen David Banda.
GIR SEG IKKE: Madonna fikk avslag da hun ville adoptere den malawiske jenta Mercy James. Her er hun avbildet i Malawi med sønnen David Banda. (Scanpix)

Madonna barnløs fra Malawi

Sist oppdatert:
Men popdronningen anker avgjørelsen om ikke å få adoptere.

(SIDE2): Madonna har forlatt Malawi etter at hun fikk avslag på søknaden om å få adoptere den fire år gamle jenta Mercy James.

Popdronningen har anket saken, og videre behandling av søknaden skal foregå uten at Madonna er til stede, melder NTB.

Behandles i høyesterett
En domstol i Malawi bestemte fredag at Madonna ikke får ta til seg den malawiske jenta, ettersom hun ikke er bosatt i det afrikanske landet.

- Hun trenger ikke møte for høyesterett i forbindelse med ankesaken, opplyser popstjernens advokat Alan Chinula.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Adopterte også i 2006
Sikkerhetsstyrker blokkerte søndag veien til flyplassen da Madonna forlot Malawi etter en ukes opphold.

I 2006 adopterte det nå 50 år gamle popikonet den malawiske gutten David Banda (4). Regelen om at adoptivforeldre må ha bodd i Malawi i minst 18 måneder før de kan adoptere, ble innført etter at Madonna hadde tatt med seg lille David til Storbritannia før adopsjonen var formelt i orden.

Samtidig har eksmannen Guy Ritchie kommet Madonna til unnsetning i adopsjonssaken. Adopsjonsprosessen rundt Mercy James startet for to år siden da Madonna og Ritchie fremdeles var gift.

- Hun er en fantastisk mamma, hun bryr seg svært mye om sine barn. Madonna er først og fremst motivert av sine rolle som mor og ingenting annet, sier Ritchie i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere