RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)

Mann døde i varetekt i Stavanger

Sist oppdatert:
Politiet bekrefter dødsfallet.

En 61 år gammel mann døde søndag kveld etter at han var blitt funnet livløs i en celle på politihuset i Stavanger tidligere på kvelden.

Den 61 år gamle mannen var blitt innbrakt av politiet ved 14-tiden på ettermiddagen på grunn av beruselse, skriver Stavanger Aftenblad.

Under arrestforvarerens vanlige runde klokken 18.01 ble mannen funnet livløs i cellen. Ambulansepersonell arbeidet med gjenoppliving i 23 minutter før de fraktet ham til Stavanger universitetssjukehus (SUS).

– Ambulansepersonell tok med seg mannen herfra klokken 18.24. Da var det liv i ham, sier operasjonsleder Victor Jensen i Rogaland politidistrikt.

Klokken 18.50 bekreftet politiet at mannen var død.

– Det er for tidlig å si sikkert hva som førte til hjertestansen, sier Jensen.

Politiet opplyser i en pressemelding søndag kveld at Spesialenheten for politisaker rutinemessig er varslet etter dødsfallet. Det er også iverksatt varsling av pårørende. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere