RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mat som matcher våren

Våren er i frammarsj, og det skal feires med en lys og lett middagsmeny.

Våren består av månedene mars, april og mai, men den astronomiske våren varer fra vårjevndøgn til sommersolverv. Meteorologisk sett defineres årstiden som perioden da normal døgnmiddeltemperatur er mellom 0 og 10 °C og stigende.

Våren er positivt ladet og symboliserer tradisjonelt sett barndom og en ny start.

Vi har plukket ut en rekke middagsretter og desserter som hyller de lyse dagene.

Ostesoufflé med skinke
Quiche med mozzarella
Appelsintorsk med ris
Fiskepakker i rispapir
Basilikumkylling i sitronsaus
Tom kha gai (thailandsk kokossuppe med kylling)
Hvit sjokoladeis med pistasjer
Hvitvinssorbet

(Kilde: no.wikipedia.org)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere