RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trinesmatblogg.no

Matbloggernes favoritter

Sist oppdatert:
Kaker, boller, suppe og salat. Se oppskriftene her.

(SIDE2): Vi har tidligere skrevet om de beste matbloggene, nå har Side2 spurt tre av personene bak disse bloggene hvilke av deres oppskrifter som er deres største favoritter.

Her kan du hente noen tips til middagslagingen eller bakingen:

Trines Matblogg
Trine disker opp med allsidige retter som er enkle å lage for de fleste. På bloggen finner du alt fra supper, fisk- og kjøttretter til brødbakst og desserter. Her er Trines tre favoritter:

Verdens beste rosinboller
Trines bolleoppskrifter er ifølge bloggeren selv kjempepopulære, og hun har publisert en rekke innlegg med ulike bollevarianter. Men Trine har sin egen favoritt som hun beskriver som verdens beste rosinboller.
Her finner du oppskriften.

Indisk kyllingsuppe
Dette er både lesernes og Trines favoritt. Den indiske kyllingsuppen er laget med eple, ingefær og chilli, og var et klart valg da Trine laget mat sammen med Wenche i God morgen, Norge.
Her finner du oppskriften.

Ovnsbakt torsk
Denne serverer Trine med blasamicoløk og sellerirotmos, det reneste gourmetmåltidet med spennende tilbehør, og passer til både hverdags og fest, ifølge bloggeren.
Her finner du oppskriften.

Passion for baking
Manuela kan virkelig bake, og er spesielt kjent for sine cupcakes. Denne bloggen er perfekt dersom du skal diske opp med noe søtt og godt. Her er Manuelas tre favoritter:

Mammas daim-iskake
Manuela fikk servert denne kaken av sin mor gjennom barndommen, nå har hun gjort oppskriften til sin egen og den er blant hennes favoritter.
Her finner du oppskriften.

Flan boulanger
Dette er Manuelas franske favoritt, en dessert som er så enkel å lage at hvem som helst kan klare det, ifølge bloggeren.
Her finner du oppskriften.

Tripple Vanilla Cupcakes
Som seg hør og bør, finnes det også en cupcakeoppskrift blant Manuelas favoritter. Med både vaniljestang, vaniljepudding og vaniljesukker får denne oppskriften naturligvis navnet Triple Vanilla Cupcakes. Pynt med marispanrose, smørkrem eller din favorittopping.
Her finner du oppskriften.

LCHF-bloggen
Skrevet av Frida, og innholder en rekke oppskrifter som er perfekt for deg som går på lavkarbo, har glutenallergi eller vil ha i deg minst mulig kunstige tilsetningsstoffer. Her er Fridas tre favoritter:

Sjokolademousse
Ifølge bloggeren er det vanskelig å styre seg når det kommer til denne sjokolademoussen, hun sier hun selv kunne spist tre porsjoner på en gang. Den funker like godt uten appelsin som med.
Her finner du oppskriften.

Salat
Frida har en favorittoppskrift fra TV-serien «Mad Men», som hun heldigvis fikk kloa i på en amerikansk nettside. Denne salaten består blant annet av isbergsalat, blåmuggostdressing og bacon.
Her finner du oppskriften.

Lammefilet
Bare et bilde av denne kjøttretten med hvitløksstekte grønnsaker og gorgonzolasaus er nok til å fylle munnen med vann.
Her finner du oppskriften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere