RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer Kina for Skaugen

Sist oppdatert:
Konsernsjef Morits Skaugen jr. i IM Skaugen er klar for å øke engasjementet i Kina, og mener det er der rederiet vil komme til å ekspandere fremover
IM Skaugen har vært blant pionerene i det kinesiske skipsmarkedet, og dennne basisen ønsker konsernsjef Skaugen å bygge videre på.

Det er spesielt tjenesteleveranser til det kinesiske markedet som er Skaugens fokus, og som skiller selskapet fra de fleste andre utenlandske etableringer i verdens vekstmaskin.

- Vår neste investeringer vil også være rettet mot tjenesteleveranser til det kinesiske markedet, sa Skaugen på Marine Moneys Ship Finance Forum i Oslo i dag.

Til iMarkedet opplyser Skaugen at de nå har fått på plass en utvidet konsesjon for maritim virksomhet i det kinesiske innenriksmarkedet, og dette vil åpne for selskapets videre ekspansjon i Kina.

- De viktigste formelle beslutningene fra kinesiske myndigheter er på plass, noe vi ser som en tillitserklæring til selskapet, sier Skaugen.

Han viser til at Skaugen i sin tid var det første selskapet som fikk konsesjon for innenriks maritim virksomhet i Kine, og Skaugen er fortsatt alene som utenlandsk aktør på innenriksmarkedet. Virksomheten består i frakt av gass på spesialbygde lektere.

Ifølge Skaugen er i dag en tredjedel av de ansatte i gruppen kinesere.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere