RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Microsoft annonserer «Game Room»

Sist oppdatert:
Spill gamle klassikere med «Live»-figuren din på PC og Xbox 360.

Under forbrukerelektronikkmessa CES 2010 har Microsoft annonsert en utvidelse av onlinetjenesten «Live» kalt «Game Room». Nettjenesten skal lanseres i løpet av våren 2010 og fungere både på PC og Xbox 360.

SISTE NYTT: Alt fra CES 2010

Microsoft viste fram en «Game Room» med en trailer og i praksis ser tjenesten ut til å fungere som et virtuelt område hvor du kan bevege deg rundt med din «Live»-figur. «Game Room» er fylt med digitale versjoner av spillehallklassikere som «Space Hawk», «Sea Battle», «Football», «Astrosmash», «Sub Hunt» og «Millipede».

Over 1000 spill skal bli tilgjengelig i spillerommet i løpet av de neste tre årene, og nye spill blir publisert ukentlig, heter det i en pressemelding fra Microsoft.

Spillene i «Game Room» er ikke gratis, men kjøper du et spill på Xbox 360 skal det være mulig å overflytte det til PC, om omvendt.

Se pressekonferansen til Microsoft fra CES 2010i videoen nedenfor:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere