RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millioner til EDB

EDB Business Partner og Endre Ragnes har inngått en rammeavtale med Politiets data og materielltjeneste. Avtalen går over tre år og er verdt 40 milioner kroner
Sist oppdatert:
I en pressemelding fra NTB heter det at Politiets data og materielltjeneste har inngått en rammeavtale for anskaffelse av datakommunikasjonstjenester med EDB Business Partner. Avtalen skal være verdt 40 millioner kroner over en 3 års periode. Det er i tillegg bestemt at avtalen kan forlenges med inntil 2 år, med 1 år av gangen.

Avtalen gir Justissektoren en enhetlig og kostnadsbesparende løsning basert på fremtidsrettet teknologi, heter det i meldingen.

Rammeavtale med Politiets data- og materielltjeneste gjelder anskaffelse av datakommunikasjonstjenester som samband/aksesser, utstyr, overvåking og drift.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere