RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minmet skiller ut nikkel og platina

Det britiske gruveselskapet Minmet vil skille ut sine nikkel og platina-prospekter i et selvstendig børsnotert selskap, Lapp Plats Inc
Sist oppdatert:
Det nye selskapet Lapp Plats skal overta en studie utarbeidet av Minmet på nikkel- og platinaprospekter i Minmets konsesjoner i Nord-Sverige og Finland. Oslo-noterte International Gold Exploration er storaksjonærer i Minmet.

Lapp Plats skal søkes notert på Ofex-listen i London etter en emisjon på 300.000 britiske pund. Minmet vil bli sittende som majoritetsaksjonær i selskapet.

Selskapet vil i første omgang arbeidet ut fra Minmts Bjørdalsgruven og utnytte Minmets fasiliteter og stab.

Studien har avdekket en rekke interessante nikkel- og platinaprospekter, som Lapp Plats nå skal jobbe videre med. Fisjonen er et ledd i Minmets strategi for å redusere risikoen i porteføljen ved å hente inn eksterne partnere, opplyser selskapet i en melding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere