RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MinMet spinner av en til

Sist oppdatert:
Det britiske gruveselskapet MinMet vil børsnotere ytterligere en del av porteføljen som eget selskapet. Denne gangen er det interessene i Brasil og Peru som skal på børs
Gruveselskapet MinMet hvor International Gold Exploration er hovedaksjonærer, fortsetter å børsnotere sin prosjektporteføljer. Etter å ha lagt planer for børsnoteringen av interessene pi den Dominikanske Republikk og de nordsvenske lisensen i egne selskaper, er det Brasil som står for tur.

MinMet har ifølge en pressemelding inngått en avtale med det private brasilianske gruveselskapet Mineracao Vale dos Reis Limitada (MVR) om å fusjonere deres lisenser og konsesjoner i Brasil og Peru i et nytt selskap. Det nye selskapet skal etter planen børsnoteres og oppkapitalsieres enten i London eller Toronto.

MinMet vil ha en eierandel på 70 prosent i det nye selskapet før en børsnotering og emisjon.

MinMet vil stille til rådighet brofinansiering slik at leteprogrammet kan starte umiddelbart.

MVR vil legge inn en portefølje av letelisenser i den brasilianske mineralprovinsen Carajas, og porteføljen omfatter prosjektene Tangara, Lobo og Falcao. Minmet legger på sin side inn gullprosjektet Goias Velho gold project, sinkprosjektet Sungem , diamantprosjektet Coromandel og sølv, bly og sink-prosjektet El Aguila i Peru

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere