RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BENDELORM: En mor i Florida skal ha forsøkt å slanke sin egen tenåringsdatter med bendelorm. Foto: Discovery fit & health.
BENDELORM: En mor i Florida skal ha forsøkt å slanke sin egen tenåringsdatter med bendelorm. Foto: Discovery fit & health.

Mor forsøkte å slanke datteren ved å lure i henne bendelorm

Sist oppdatert:
Fraktet til akutten med store magesmerter.

Morens mål var å få tenåringsdatteren slankere til en skjønnhetskonkurranse, avslører en sykepleier til avisen Daily Mail.

Da jenta - som er fra Florida - ble mottatt på akutten med store magekramper, trodde legene først at hun var gravid. Men en kjapp ultralyd kunne avkrefte det.

Da sykepleier Maricar Cabral-Osori fant jenta hylende over en toalettskål full av bendelorm, begynte brikkene å falle på plass. Historien ble avslørt i en episode av det amerikanske tv-programmet «Ufortalte historier fra akutten».

Sykepleieren forteller videre hvordan moren ble hvit i ansiktet, og erkjente at hun hadde kjøpt bendelormegg i Mexico, og at hun matet datteren med dem. Eggene skal ha blitt klekket etter at jenta spiste dem.

- Moren sa unnskyld til jenta, forteller Cabral-Osori.

- Jeg er så lei meg. Jeg gjorde det bare for å gjøre deg litt tynnere. Du behøvde litt hjelp før vi dro på skjønnhetskonkurransen, skal hun ha sagt ifølge nettstedet Gawker.

I nesten hundre år har bendelorm blitt brukt for å øke vekttapet, men leger har advart mot at dette kan være ekstremt farlig.

- De som ønsker å gå ned i vekt blir rådet til å bruke metoder som å spise mindre kalorier, og å øke den fysiske aktiviteten, sier lege Patricia Quinlisk.

Se klipp fra episoden her:
Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere