Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
FØRSTEKLASSING: Maud Angelica er klar for skolestart på Steinerskolen.
FØRSTEKLASSING: Maud Angelica er klar for skolestart på Steinerskolen. (Scanpix)

Nå begynner hun på Steinerskolen

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Maud Angelica går i pappas fotspor.

(SIDE2): Prinsesse Märtha Louise (37) og Ari Behns (37) eldste datter, Maud Angelica (6) skal starte på Steinerskolen i høst, skriver Her og Nås nettutgave.

Daglig leder ved Steinerskolen, Grim Okstad, bekrefter til Her og Nå at Maud Angelica skal begynne på skolen.

Gjør som pappa
Det er Steinerskolen på Jar i Bærum med skolestart mandag 17. august som blir Maud Angelicas læringssted de neste seks årene.

Når hun nå begynner på den alternative skolen følger hun i sin fars fotspor – han gikk på Steinerskolen i Moss i sin tid. Mamma Märtha derimot begynte i førsteklasse på Smestad skole i Oslo i 1978.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

På omvisning
Märtha og Ari skal ha vært på visning på skolen før sommerferien og skal ha blitt veldig begeistret for skolen som ligger idyllisk til ved en gammel gård ikke langt fra parets hjem i Lommedalen.

Steinerskolen legger blant annet vekt på kunst og musikk inkorporert i læringen, og minst to fremmedspråk står på timeplanen. Det legges vekt på at læreren skal formidle stoffet direkte, og bruken av lærebøker er mer begrenset enn i offentlige skoler. Utgangspunktet i steinerpedagogikken er til enhver tid å lete etter hva den enkelte elev eller elevgruppe etterspør.

Kilde: Her og Nå, og Steinerskolens hjemmeside

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus