RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Infinity Ward/Activision)

Nå kommer doble våpen

Sist oppdatert:
Kulene skal sprute i årets store skytespill.

For alle som gleder seg til Modern Warfare 2, så har Infinity Ward nettopp sluppet meget gode nyheter: I spillet vil det bli mulig å benytte seg av to Desert Eagle-pistoler!

Dette vil så vidt vi forstå dukke opp som en egen multiplayer-perk som får navnet Akimbo.

Men om en skulle tro at to 50 kalibers pistoler kan bli litt i overkant, så gir Robert Bowling gir klar beskjed om at dette ikke blir det nye supervåpenet.

- For å roe ned noen som er redd for at dette skal bli for mye: Akimbo er begrenset og balansert, akuratt som alt annet i spillet. Det er begrenset til pistoler, det er vanskeligere å sikte med - og du kan ikke sikte ned langs løpet (aim down sight) siden du har et våpen i hver hånd. Så ikke freak helt ut før du ser det i aksjon, skriver han på forumet til spillet.

Ifølge PR News kan vi regne med å se det demonstrert i neste trailer/teaser fra spillet. Under kan du se den første multiplayer-traileren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere