RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ABC

Nå må hun ha livvakt

Sist oppdatert:
Bevæpnet «Skal vi danse»-fan arrestert like ved dansegulvet.

(SIDE2:) Den amerikanske OL-turnmesteren Shawn Johnson har fått mye oppmerksomhet etter at hun i forrige måned begynte å svinge seg i amerikanske «Skal vi danse».

Snek seg inn
Men økt kjendisstatus er ikke risikofritt, og denne uken kunne det gått ille for 17-åringen, melder 730.no .

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I går, torsdag, ble det kjent at en mann ble arrestert tirsdag morgen da han forsøke å snike seg inn i CBS-lokalene til «Dancing With The Stars», som serien heter i USA.

Personen hevder det er meningen at han skal være sammen med Johnson, og Los Angeles-politiet frykter at mannen er villig til å gjøre det meste for å få innfridd sitt ønske.

I hans bil fant de gaffertape, en ladet .45 kaliber revolver, en hagle og flere kjærlighetsbrev til Johnson, skriver TMZ.

Video: SE SHAWN TA EN LEKKER FOXTROT

- Passes på
Den mistenkte, Robert O'Ryan, skal ha pakket alle sine eiendeler og kjørt fra Florida til California for å bli sammen med den unge idrettsutøveren. 36-åringen hevder Johnson kommuniserer med ham via TV-apparatet og ekstrasensorisk persepsjon (ESP).

Ifølge nettstedet bodde O'Ryan i et mobilt Florida-hjem i en trailerpark, før han nylig flyttet inn hos moren sin. Naboer forteller at sist de så ham, snakket han til et tre.

Shawn Johnson fortsetter som vanlig i «Skal vi danse», men nå med en gedigen livvakt i hælene.

Video: SE LIL' KIM OG KJENDIS-PLAYMATE I AKSJON

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere