RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New Deal ansetter ny sjef

Sist oppdatert:
New Deal Relasjon har ansatt Marit Høvik Hartmann som ny daglig leder. Hun har vært med i enheten siden oppstarten.

Marit Høvik Hartmann er ny daglig leder i DDB New Deal Relasjon. Marit Høvik Hartmann har vært med siden oppstarten av denne kompetansenheten i DDB New Deal, og hun vil fortsette som konsulent i tillegg til stillingen som daglig leder.

-Jeg gleder meg til å utvikle DDB New Deal Relasjon videre. Vi har den samme ambisjonen som alle andre her i DDB New Deal, nemlig å lage den kommunikasjonen det snakkes om og som har påviselige mentale og økonomiske effekter, sier Marit Høvik Hartmann i en pressemelding.

DDB New Deal Relasjon består i dag av 11 ansatte, deriblant 3 kreative team.

-Vi har ingen ambisjoner om å blir størst innen DM, CRM, lojalitetsprogram, 1:1 markedsføring eller hva man velger å kalle det. Vi vil heller være blant de sterkeste faglig. Det samme gjelder selvsagt innen B2B markedsføring, kommunikasjon mot ansatte og bruk av DM-kanalen til merkevarebygging, avslutter Marit Høvik Hartmann.

DDB New Deal Relasjon er blant årets vinnere i DMA Echo Awards i USA. Prisutdelingen er i oktober.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere