RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NextGenTel inngår kontrakt med Forsvaret

Sist oppdatert:
Forsvarets logistikkorganisasjon(FLO/IKT) har på vegne av samtlige enheter i det norske Forsvaret valgt Olav Stokke og NextGenTel som bredbåndsleverandør
Forsvarets logistikkorganisasjon(FLO/IKT) har på vegne av samtlige enheter i det norske Forsvaret valgt NextGenTel som leverandør av Internettaksess (bredbånd) for primær- og sekundæraksess, tilhørende driftstjenester og tilknytning for Forsvarets regionale enheter.

Kontraktens formål er å sikre sikker og stabil tilgang til Internett for Forsvarets avdelinger, samt sørge for tilgang til ønskede tjenester, funksjoner og kapasiteter for Forsvarets avdelinger. Kontrakten har en varighet på tre år.

- Med denne kontrakten befester NextGenTel ytterligere posisjonen i bredbåndsmarkedet. I tillegg er det en tillitserklæring at våre bredbåndsløsninger velges av nettopp Forsvaret, og understreker at satsningen på robuste og sikre bredbånds- og VPN-løsninger for bedrifter og offentlige institusjoner bærer frukter, skriver Olav Stokke, adm. direktør i NextGenTel.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere