RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norse oppjusterer Fast

Meglerhuset Norse Securities oppjusterer anbefalingen på Fast-aksjen til kjøp. Meglerhuset venter positiv kontantstrøm fra selskapet fra første kvartal i år
Sist oppdatert:
Norse har en kjøpsanbefalling på Fast-aksjen, med kursmål på 5 kroner på seks måneder sikt. Meglerhuset trekker frem tirsdagens meldte forlengelse og utvidelse med nederlandske Elsevier som positivt. Videre mener Norse at en notering av konkurrenten Google og en mulig avtale med Microsofts MSN er kurstriggere for Fast-aksjen. Analytikeren Thomas Lie tror at Yahoos oppkjøp av Inktomi øker sannsynligheten for at MSN skifter leverandør av søketjenester.

Norse skriver videre at det ventes at fjerde kvartalsresultatene vil være normalt sterkt for Fast. Meglerhuset skriver imidlertid at de tror på positiv kontantstrøm i første kvartal.

Momentum til Fast er for tiden sterkt, slår Norse fast i analysen.

Oppsummering
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 5 kroner (6 måneder)
Dato: 14. januar 2003
Meglerhus: Norse Securities

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere