Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Norske menn vil ha alenemødre

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Undersøkelse viser at norske menn ikke lar seg skremme av barn.

(SIDE2): Det er ingen grunn til bekymring om du er alenemor. Det viser seg nemlig at barn er ingen hindring når norske menn ser etter partner.

  • Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
  • Side2 Single: Finn ny partner

Dårlig selvtillit
Datingselskapet Match.com som har gjennomført undersøkelsen, der i overkant av 90 prosent av de omkring 1500 mannlige deltakerne sa at de kunne tenke seg å date en alenemor.

- Det er en glede å se at norske single menn gjerne vil date single mødre. Mange singlemødre har dårlig selvtillit, og tror det er vanskelig å finne en ny partner, men undersøkelsen viser at mannen synes barn er en bonus, sier markedssjef i Match.com, Hanna Bergholm.

Barn ingen hindring
Flesteparten av dem som vil date en alenemor oppgir at de liker barn, og ikke ser det som noe problem at den rette har barn.

Den største bekymringen menn har med å møte en alenemor er at barna ikke skal komme overens med dem. Nesten 50 prosent svarte dette. En annen populær bekymring var at man alltid må planlegge livet med utgangspunkt i barna.

Tenåringene er fryktet
Det var tenåringsbarna som var mest fryktet, og årsakene til dette er at man var redd for at tenåringen ikke skulle tåle at man sa ifra, redsel for å håndtere en tenårings sinne og aggresjon og å måtte håndtere en tenårings eventuelle fyll eller eksperimentering med stoff.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Mostue mest populær
Deltakerne ble også spurt om hvilke kjendiser med barn de kunne tenke seg å date, og da var det henholdsvis Trude Mostue, Janne Formoe og Vendela Kirsebom som var de mest populære.

Nå skal det derimot nevnes at ingen av disse for øyeblikket er single.

Av utenlandske kjendiser er det Elle Macpherson og Teri Hatcher som er de heteste kjendisene med barn.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus