RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nærmer seg opprykk

Sist oppdatert:
To tidlige scoringer ga Vålerengas damelag 2-0 seier over Byåsen.

Se Berg-Hansens reaksjoner og scoringene på VIF TV

Vålerenga Damer A spilte søndag første kamp i opprykkskvalifiseringen til 1.divisjon. Byåsen, som slo Sortland 1-0 hjemme i første kamp, fikk det tøft på Hafslundbanen på Valle.

Kun åtte minutter ut i kampen satt midtspiss Maren Vik Edvardsen ballen bak Byåsens keeper. Tvillingsøter Marte slo en pasning som ble klarert rett opp i lufta av Byåsen-forsvaret og Maren scoret sikkert alene med keeper.

Full kontroll

Åtte minutter senere økte Vålerengas toppscorer, Anna Fjeld, til 2-0. Fjeld ble spilt fri og skøyt via keeper og i mål fra rundt ti meters hold.

Det ble ingen flere mål i kampen, men Vålerenga hadde full kontroll på gjestene fra Trøndelag som skapte veldig lite.

- Jeg følte vi hadde kontroll i den kampen her. Det var mest sjanser til oss. Byåsen slår mye langt og vi prøvde å spille ballen. Vi spilte ikke makismalt i dag men kriga godt, vi hadde en god lagmoral og spilte til tider underholdene fotball, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen til VIF TV etter kampen.

Neste helg avgjøres det hvem som rykker opp til 1.divisjon. Vålerenga har alt i egne hender, og kan til og med tape med et mål og likevel rykke opp på bedre målforskjell.

Se Berg-Hansens reaksjoner og scoringene på VIF TV


1-0: Vålerenga feirer Maren Vik Edvardsens scoring. (Alle foto: Inge Wallumrød/engasjert.net)


TOPPSCORER: Anna Fjeld setter inn 2-0 mot Byåsen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere