RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marius Klemo

Nudist-turist

Sist oppdatert:
Denne mannen ser ut til å ha mistet bagasjen sin på flyet. Se bildene.

Et ble tydeligvis svært så hett i Barcelona sist uke. En steikende varme til tross: det er vel ikke helt vanlig å sprade rundt i gatene splitter naken.

Riktignok har det vært hetebølge i Europa, men så varmt at man må kaste alle klærne, er det sjeldent at det blir.

Marius Klemo knipset disse bildene da han var på ferie i Barcelona sist uke. Bildene er tatt på forskjellige steder, og på to forskjellige dager. Begge dager viste mannen sine edlere deler til skuelystne i Barcelonas gater.

- Få som la merke til ham
Klemo sier han ikke aner hvem mannen kan være, men at han og sin kjære sperret øynene godt opp da de så mannen – hele tre ganger på tre dager.

- Vi var like sjokka begge to. Jeg var livredd for at han skulle hive seg rundt meg, ler Klemo på telefon.

- Men det rare var at det var nesten ingen som la merke til han, da det var flere som gikk rundt i bar overkropp og sekk i Barcelona. Man går jo liksom ikke og glor ned i skrittet på folk, sier Klemo som ikke vet nasjonaliteten til mannen.

«Den mest naturlige ting i verden»
Han forteller videre at verken mannen eller hans reisefølge – en påkledd mann med ryggsekk – virket brydd av situasjonen.

- De spradet rundt som om det skulle ha vært «den mest naturlige ting i verden», sier han. Og det er vel kanskje nettopp det det er. Stort nærmere naturen kommer man ikke.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post til sol@nettavisen.no og legg med hvor bildet er tatt, hvem som har tatt det og hvem som er på bildet.

Da dukker det opp her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere