RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Ny bomaksjon i Nordhordland

Sist oppdatert:
Folk i Nordhordland har sett seg leie av å betale for veiene. Nå settes en ny aksjon i gang mot bomstasjoner.

I første omgang vil det være snakk om en underskriftskampanje som vil følges opp med et folkemøte mot nye bomstasjoner i Nordhordland.

- Folk i Nordhordland synes at de har betalt nok bompenger. Vi har betalt mer enn de fleste, sier Svein-Atle Engeseth til avisa Nordhordland. Engeseth er leder for interimsstyret i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger.

Folkeaksjonen vil legge press på lokalpolitikerne, samtidig som at de vil fronte saken på Stortinget. Aksjonsgruppen er lite tilfreds med innsatsen til regionrådet i saken.

- Det er flaut, ja, en skam at ikke regionens talsmenn har gjort en større innsats for å få veiprosjekt på kartet uten bompenger. Folkeviljen har våknet, og er i ferd med å komme klart og sterkt til uttrykk, forteller Morten Klementsen som sammen med Engeseth og Kari Bore Lie utgjør interimsstyret.

Folkeaksjonen vil ikke røpe om de har en plan B dersom det likevel blir bompengeinnkreving i regionen. Nå håper Klementsen at folk i regionen vil slutte seg til aksjonen i solidaritet med de som i mange år daglig har betalt bompenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere