RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Eltek-konkurrent bedre enn ventet

Tidligere har Eltek-konkurrenten Artisyn overrasket positivt. Nå kommer også Power-One levert positive tall
Sist oppdatert:
Tidligere har amerikanske Artesyn Technologies levert et underskudd som var noe mindre enn ventet i fjerde kvartal. Selskapet er fortsatt forsiktig i sin prognonser for 2003. Dette overrasket investorene positivt og førte til aksjerally.

Også Elteks konkurrent Power-One leverer klart bedre enn ventet i siste kvartal. Resultat pr. aksje havnet på 5 cent pr. aksje, mens det var ventet en underskudd pr. aksje på 4 cent.

Netto resultatet endte altså på 4,1 millioner dollar, eller 5 cent pr. aksje, mot et tap på 78,7 millioner i samme kvartal i fjor.

Kontantstrømmen i siste kvartal var på positive 7 cents pr. aksje. Omsetningen til selskapet endte på 66 millioner dollar i fjerde kvartal, opp fra 47,9 millioner i samme kvartal året før.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere