RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye avtaler til Goodtech

Vannrenseselskapet Goodtech har den senere tid inngått avtaler med seks kommuner. Avtalenes verdi er samlet på 6 millioner kroner
Sist oppdatert:
Avtalene gjelder seks kommuner om rensing av drikkevann og biologisk rensing av avløpsvann. Kontraktene har en samlet verdi på 20 millioner kroner.

Gaular Kommune investerer fem millioner kroner i et anlegg for biologisk rensing av avløpsvann, mens ytterligere en kommune har investert en million kroner i tilsvarende teknologi.

Sør-Odal kommune har vedtatt å bruke nær fem millioner kroner på et membrananlegg for rensing av drikkevann til kommunens innbyggere. Ytterligere tre kommuner bruker til sammen ni millioner kroner for å gi drikkevannet bedre kvalitet, melder selskapet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere