RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyttårskamp om Smedvig

Flere meglerhus jobbet over nyttårshelgen videre med kampen om Smedvig. John Fredriksen og Tor Olav Trøim vil presentere et alternativt bud
Sist oppdatert:
Kampen om Smedvig fortsatte over nyttårshelgen. Flere store meglerhus har jobbet for Trøim og Fredriksen, med å karlegge aksjonærene i Smedvigs interesser.

- Jeg håper vi i løpet av et par dager kan presentere noe som er mer attraktivt enn det Noble ikke har gjort, sier SeaDrill-topp Tor Olav Trøim til Dagens Næringsliv.

Meglerhuset Carnegie koordinerer arbeidet for John Fredriksens SeaDrill, hvor også Fondsfinans er med i prosessen.

Rådgiver for Smedvig er Enskilda Securities.

12. desember i fjor solgte Smedvig-familien sine Smedvig-aksjer til en av verdens største riggselskaper, Noble. Totalt utgjorde salget 39,2 prosent av A-aksjene og 28,9 prosent av totalkapitalen. SeaDrill kontrollerer nå rundt fem prosent av A-aksjene i Smedvig.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere