RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: MANDEL NGAN (Afp)

Obama tatt imot som rockestjerne

Sist oppdatert:
Barack Obama og hans kone Michelle ble nærmest mottatt som rockestjerner på ballet etter at Obama var gjeninnsatt som president for fire nye år.

Washington (NTB-DPA): Det var flere store arrangementer i Washington mandag for å feire at Obama tar fatt på en ny presidentperiode.

På et av ballene i Washington Convention Center danset presidentparet mens Jennifer Hudson framførte låta Let's Stay Together. Tusenvis av gjester tok bilder og jublet mens Barack og Michelle beveget seg rolig over dansegulvet.

I innsettelsestalen han holdt tidligere på dagen, understreket Obama betydningen av å hjelpe svake grupper i samfunnet. Han forsvarte homofiles rettigheter, og sa at USA må bidra til å bremse klimaendringene.

Under paraden som ble holdt i sentrum av Washington, valgte Barack og Michelle Obama å forlate sin pansrede limousin for å hilse på folk.

Presidentparet spaserte flere kvartaler mens agenter fra Secret Service forsøkte å dekke enhver tenkelig vinkel for snikskyttere og andre potensielle angripere.

Etter en stund satte paret seg inn i bilen igjen slik at paraden nedover Pennsylvania Avenue kunne fortsette med marsjerende orkestre, militære og folkedansere. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere