RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Meteorologisk institutt har kommet med OBS-varsel for flere steder i landet. Bidet er tatt under en storm i Molde i 2008.
Meteorologisk institutt har kommet med OBS-varsel for flere steder i landet. Bidet er tatt under en storm i Molde i 2008. Foto: Kjell Herskedal (NTB scanpix)

OBS-varsel: Full storm i fjellet og på kysten

Sist oppdatert:
Det er ventet opp mot full storm i fjellet og på kysten av Møre og Romsdal og Trøndelag søndag og natt til mandag. Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for store deler av landet.

I Agder, Telemark og Buskerud melder Meteorologisk institutt om perioder med vestlig liten storm i fjellet søndag og natt til mandag.

I samme tidsrom ventes det perioder med vestlig liten storm i fjellet i Oppland og Hedmark, men lokale vindkast opp mot 25 meter per sekund i lavlandet – og opp mot 30 meter per sekund i fjellet.

Meteorologisk institutt melder om perioder med sørvest og senere nordvest liten til full storm i på kysten og i fjellet i Møre og Romsdal og Trøndelag, mens det på Vestlandet sør for Stad ventes perioder med vestlig liten storm i fjellet søndag og natt til mandag.

For alle nevnte steder så langt er det ventet vanskelige kjøreforhold på grunn av vind og snøbyger.

I Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus meldes det om lokale kraftige vindkast opp mot 25 meter per sekundet. For Skagerrak meldes det om vestlig liten storm søndag kveld, kan hende opp i full storm, minkende utover natt til mandag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere