RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell blir på børs

Sist oppdatert:
Odfjell-familien har ingen planer om å oppfylle Orkla Enskilda-analytiker Ivar Larsen spådommer om at rederiet ODfjell vil bli tatt av børs
– Vi har ingen planer om å ta selskapet av børs. Tvert imot, var det ikke fordi aksjemarkedet er så elendig for tiden, kunne vi tenkt oss en emisjon og børsnotering i USA, sier styreformann Bernt Daniel Odfjell jr. i kjemikalietankrederiet Odfjell til Dagens Næringsliv.

Uttalelsen er en reaksjon på at Orkla Enskildas analysesjef Ivar Larsen i går navnga gassrederiet Golar og Odfjell som sannsynlige kandidater for å bli kjøpt opp eller tatt privat. Larsen har tidligere spådd både oppkjøpet av Bergesen og avnoteringen av Leif Höegh & Co.

Styreformann Odfjell sier at det er utelukket å gjøre en emisjon av Odfjell-aksjer på dagens nivå. En emisjon kan være ønskelig ved økte investeringer på terminalsiden i rederiet.

Odfjell-familien kontrollerer 38,5 prosent av stemmene i rederiet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere