RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offshore: Cooper Cameron rett under konsensus

Det amerikanske oljeserviceselskapet Cooper Cameron fikk et resultat i fjerde kvartal som lå 1 cent pr. aksje under konsensus
Sist oppdatert:
Resultatet endte på 38 cent pr. aksje justert for engangsposter, mens det var ventet 39 cent pr. aksje.

Ordinært resultat endte på minus 2,4 millioner dollar, eller 4 cent pr. aksje, mot et overskudd på 29,9 millioner i samme periode i 2001. Omsetningen endte på 384,7 millioner, ned fra 407 millioner i fjerde kvartal 2001.

Ifølge en pressemelding er det svakheten i det nordamerikanske offshoremarkedet som preger resultatene mest, og ga marginpress. For 2003 forventes et resultat på 1,80 til 2 dollar pr. aksje, mot 1,49 dollar før engangsposter i 2002.

Det er spesielt innen subsea at Cooper Cameron venter bedring og vekst. Den nedre enden av estimatet er basert på kun en forsiktig bedring i riggaktiviteten offshore Nord-Amerika, mens den øvre delen av intervallet er basert på en klar bedring både i Nord-Amerika og internasjonalt.

Cooper Cameron er en stor produsent av brønnventiler, kontroll- og transmisjonsutstyr og lignende til olje- og gassindustrien offshore.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere