RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeservice: Fallende resultater i Nord-Amerika

Sist oppdatert:
To av de amerikanske oljeserviceselskapene ha lagt frem tall i formiddag. Både Smith International og Nabors Industries melder om fallende resultater
Smith International som leverer utstyr og tjenester til oljeindustrien, fikk et resultat på 17,7 millioner i fjerde kvartal, ned fra 38,2 millioner i samme periode i 2001.

Omsetningen falt fra 903 millioner dollar i fjerde kvartal 2001 til 764 millioner i fjor.

Nabors har lagt frem et resultat på 27,2 millioner dollar i fjerde kvartal i fjor, mot 62,1 millioner i kvartalet året før. Omsetningen falt fra 475,3 millioner til 393 millioner dollar. Nabors er verdensledende inne landboring.

Det er spesielt fallende aktivitet i Nord-Amerika som preger utviklingen både for Smith og Nabors. Nabors venter imidlertid bedring i første kvartal, og ser flere tegn til bedring i markedet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere