RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprettholder "Selg" på Bergesen

Sist oppdatert:
Meglerhuset First Securities opprettholder sin Reduseranbefaling på Bergesen i etterkant av belgiske CMBs resultatafremleggelse for fjerde kvartal
Den belgiske rederigruppen CMBs har eierinteresser innen de samme shippingsegmentene som Bergesen: Tørrbulk, stortank, våtgass (LPG) og tørrgass (LNG). De to rederiene samarbeider inne LPG-shipping.

Ifølge First var fjerdekvartalstallene til CMB svake, og LPG-virksomheten i Exmar viste et underskudd på 2 millioner euro.

First konkluderer i en oppdatering med at selv om spotratene innen LPG bedret seg noe, er det fortsatt utstrakt med ledig tid for skipene.

- Bergesen kan skuffe markedet med sine fjerdekvartalstall siden det kan være forventninger om bedre fjerdekvartalsresultater i LPG, skriver First, og peker på at LPG er det klart viktigste området i rederiet.

Oppsummering
Anbefaling: Reduser
Kursmål: 155 NOK
Meglerhus: First Securities
Dato: 20. januar 2003

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere