RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opprøret mot Brown har skadet Labour

London (NTB): Labour-opprøret mot Gordon Brown har skadet både den britiske statsministeren og partiet, viser en fersk meningsmåling.

Onsdag krevde de to ledende Labour-politikerne Geoff Hoon og Patricia Hewitt en avstemning om ledervervet blant partiets parlamentarikere.

Brown avviste opprøret som «storm i et vannglass», men fikk nye riper i lakken, viser en meningsmåling utført for avisen Sun.

Bare noen timer etter at opprøret var blitt kjent, hadde de konservative økt sitt forsprang til Labour fra 9 til 12 prosent, viser målingen som ble utført onsdag og torsdag.

Dersom det var valg nå ville de konservative med David Cameron i spissen ha fått 42 prosent av stemmene, en økning på 2 prosentpoeng fra tidligere i uka.

Det britiske arbeiderpartiet hadde måttet nøye seg med 30 prosent, en tilbakegang på ett prosentpoeng, mens Liberaldemokratene hadde fått 16 prosent av stemmene. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere