RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opsahl med taleforbud

– Han snakker så mye og så raskt at tankene av og til ikke følger med, sier storaksjonær Tharald Brøvig i Tandberg om styreformann Jan Chr. Opsahl (bildet). Nå har Opsahl fått munnkurv
Sist oppdatert:
Styreformann Jan Chr. Opsahl i Tandberg har fått taleforbud så lenge Økokrim etterforsker mulig innsidehandel i selskapet, melder Dagens Næringsliv.

Grunnen er, ifølge selskapets største aksjonær og styremedlem Tharald Brøvig, at Opsahl snakker uten å tenke seg om.

– Han snakker så mye og så raskt at tankene av og til ikke følger med. De kommer etter ordene, i stedet for å komme først. Det var et samlet styre som fant det klokest å gjøre det slik, sier Brøvig til Dagens Næringsliv.

– På grunn av Økokrim-etterforskningen har alle i Tandberg munnkurv, inkludert Opsahl, sier Brøvig.

Den eneste som får uttale seg er finansdirektør Terje Rogne, men også han får en korreks av Brøvig etter at han sa at innsidesaken var død.

Dette var for skråsikkert, medgir Brøvig. – Terje Rogne har fremdeles styrets fulle tillit. Vi har gitt noen tilbakemeldinger på ting som vi ikke var helt glade for, og det er blitt diskutert og registrert, sier Brøvig.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere