RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Opticom frem fra glemselen

Sist oppdatert:
Mandag trakk investorene frem Opticom-aksjen fra glemselen. Tekniske betrakninger lå trolig bak kursoppgangen
Opticom-kursen brøt mønsteret mandag, noe som førte til at flere tradere kastet seg inn i aksjer. En halv time før avslutningen på Oslo Børs var Opticom-kursen opp 13,7 prosent til 97,25 kroner.

iMarkedet snakket med flere mindre invstorer mandag som mente at oppgangen i aksjekursen komme på grunn av brudd på tekniske nivåer. Samtidig ble det påpekt at Fast-aksjen igjen var på årstopp mandag.

Opticom-aksjen har ikke vært med på oppturen for teknologiaksjene denne høsten. Bakgrunnen for dette er at ledelsen i selskapet, med Robert Keith i spissen, konsekvent har vært skeptisk til utviklingen i samarbeidsavtalen med Intel. Mandag ettermiddag var ikke Keith tilgjengelig for kommentar.

Et nedsalg fra Morgan Stanley ved 14.30-tiden førte til at Opticom-oppgangen stoppet opp. På slutten av dagen pekte imidlertid Opticom-kursen igjen mot 100-nivået.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere