RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Osbourne med fjorårets sitat

Sist oppdatert:
Vi inviterte leserne til å stemme på sitt favorittsitat fra underholdningsåret 2005 - og side2s lesere har talt. Det morsomste sitatet fra 2005 var det Sharon Osbourne som sto for.

(SIDE2): Osbourne vant den uhøytidelige kåringen foran Idol-yndlingen Tone Damli Aaberge. På tredjeplass kom bokskye Aylar, mens Liam Gallagher fra Oasis dro i land en fjerdeplass.

Vinnersitatet til Sharon Osbourne:

- En dag kler du deg i ¿.militærtøy, så er du i rideantrekk. Så kler du deg som en lesbe, og så som en hore¿og så opptrer du plutselig i en blomstrete kjole og leser barnebøker mens du ser ut som en ¿bilbiotekar – og så er du tilbake til å se ut som en gammel hore igjen.. - Sharon Osbourne om Madonnas klesstil.

Andreplassen - Tone Damli Aaberge:

- Puppene mine er ikke utvokst. (Tone D. Aaberge til BA i begynnelsen av desember i forbindelse med promoteringen av sitt album «Bliss». Da hun var i Bergen kommenterte hun til avisen at hun har god tid til å utvikle seg.)

Tredjeplassen - Aylar:

- Årets lesning? Leser ikke bøker :-) (Da Plan B i begynnelsen av desember stilte Aylar spørsmål om musikk og bøker, ble det vanskelig å svare for glamourmodellen. - Årets beste plate? hm... følger ikke med, sa hun til magasinet. Når det gjelder bok var hun klarere: - Årets lesning? Leser ikke bøker :-)

  • Les flere av fjorårets morsomste og beste sitater fra inn- og utland.

- Sprit er bra for sexlivet. (Tor Milde til side2 i forbindelse med portrettintervjuet «Lørdagspraten» i oktober og hans utgivelse av boken boken «God som full».

- Dop bedre enn fotball. (Rapperen Vinni fra Paperboys' upassende kommentar til side2 kom under åpningen av Norway Cup, som har en sterk anti-narkotikaprofil, i begynnelsen av august.

- Jeg elsker botox. (Linda Johansen til Dorthe Skappel og «God Kveld, Norge» i september. Nakenmodellen fortalte om hvor hun har satt botox og X antall brystoperasjoner. Johansen la også ut om at hun ikke er tilhenger av ordtaket som går på at «skjønnhet er noe som kommer innenfra.»

- Jeg skjønner jo at folk lurer på om jeg er narkoman. (Rune Rudberg til Se og Hør i forbindelse med skandalen der han ble tatt på fersken med narkotika og damer på et hotellrom i Skien)

- En medvirkende årsak til bruddet er at hun er fullstendig hyperaktiv. (Sven O. Høiby om bruddet med Renate Barsgård)

Og fra det store utland:

- Jeg er det nærmeste til amerikansk kongeligParis Hilton

- Jeg ser filmer med Brad Pitt og jeg tenker; Jeg er her, ring meg! - Katie Holmes i et intervju rett før hun ble sammen med Tom Cruise

- Når du er berømt ofrer du helger og moro – det alle andre tar for gitt - Jennifer Lopez om å være berømt

- Jeg er populær blant damer. Strippere er damer.Usher

- Det er absolutt ingenting jeg ikke liker ved meg selvEva Longoria, frustrert frue

- Jeg er en søt, varmhjertet og elskelig fyr som noen ganger slår til en fotografLiam Gallagher, Oasis

- Det har vært lenge siden noen slapp druer i min munnTeri Hatcher, frustrert frue

- Jeg blir svært motivert av penger. Det eneste som gjør meg lykkeligere er mer penger,Simon Cowell – Idol-bølle-dommer.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere